22 жовтня 2019

На сайті Варшавської фондової біржі польський Getin Holding S. A. повідомив про продаж своїх українських активів.

20 грудня 2019

Польський Getin Holding S.A. уклав договір з групою компаній Dragon Capital. Згідно з ним 100% акцій українського Ідея Банку продадуть майже за 1,4 млрд грн.

Польський холдинг повністю позбавляється від акцій Ідея Банку (Львів) і ТОВ "Новий Фінансовий Сервіс" (Київ).

23 квітня 2018

Загальні збори акціонерів ПАТ «Скай Банк» створили Наглядову раду та доручили їй провести переговори з банком «Січ» для вирішення питання щодо злиття за спрощеною процедурою.

25 Жовтня 2017

Сергій Тігіпко планує об'єднати VS Банк (Львів) та ТАСкомбанк (Київ). Фактично це буде поглинання VS Банку після завершення процедури його покупки.

Фідобанк та Євробанк об'єднають
Фідобанк та Євробанк об'єднають

03 Березня 2016

Власник Фідобанку та акціонер Євробанку Олександр Адарич планує об'єднати Фідобанк і Євробанк, а також залучити іноземного інвестора. Про це повідомляє прес-служба Фідобанку.

OTP Group покупает Проминвестбанк
OTP Group покупает Проминвестбанк

04 Серпня 2016

Покупцем Промінвестбанку, який є "дочкою" російського Зовнішекономбанку може стати угорська OTP Group. Таким чином Зовнішекономбанк позбудеться українського активу, як записано в його стратегії, а OTP Group - дешево розширить свою присутність на українському ринку банківських послуг.

Найбільша угода року: Приват Банк націоналізували
Найбільша угода року: Приват Банк націоналізували

19 Грудня 2016

Україна, в особі Міністерства фінансів стає власником 100% акцій Приватбанку і гарантує його безперебійне функціонування і збереження коштів клієнтів. Про це офіційно стало відомо 18 грудня пізно вночі. На сайті Кабінету міністрів України повідомляється, що в неділю ввечері відбулося засідання уряду в ході якого представники Національного банку озвучили пропозицію націоналізувати ПриватБанк. Кабмін прийняв пропозицію регулятора.

ABH Holdings S. A. в процесі покупки ПАТ Укрсоцбанк
ABH Holdings S. A. в процесі покупки ПАТ Укрсоцбанк

12 Січня 2016

Власник Альфа-Банку в Україні, люксембурзька компанія ABH Holdings S. A. знаходиться в процесі отримання контролю над 100% акцій ПАТ Укрсоцбанк, які належали UniCredit Group, в результаті структурованої угоди обміну корпоративних прав. Джерелом інформації про угоду є прес-центр Альфа-банку. У свою чергу UniCredit отримає 9,9% володіння в ABH, право призначати одного представника до Ради Директорів ABH, а також можливість ініціювати публічне розміщення акцій (IPO).

25 Листопада 2015

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) купує 30% акцій Райффайзен Банку Аваль. Про це йдеться в спільному повідомленні двох організацій.

17 Вересня 2015

Співвласник кондитерської фабрики «АВК» (Дніпропетровськ) Володимир Авраменко купив 72% акцій що входить до групи невеликого банку «Траст», - йдеться в повідомленні прес-служби банку.

11 Cерпня 2015

Компанія Primestar Energy FZE придбала 100% акцій неплатоспроможного "Укргазпромбанку" говориться в повідомленні "Укргазпромбанку", інформує Ukrrudprom.

17 Червня 2015

AgroHoldings (Ukraine) Limited, дочірня компанія американського інвестиційного фонду, під управлінням NCH Capital, на відкритому конкурсі викупила 100% акцій «Астра банку», передає прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

6 Травня 2015

Банк Петрокоммерц в березні продав дочірній банк в Україні за RUB 3,86 млн, йдеться у звітності російського банку.

5 грудня 2014

Банк Грузії повідомив про покупку грузинського Приватбанку. Як йдеться у повідомленні БГ, він підписав меморандум з дніпропетровським Приватбанком і його дочірньою структурою PB Group про покупку 100% грузинського установи за 92 млн ларі ($ 51 млн). Таким чином банк проданий з мультиплікатором 1,18 капіталу.

17 Листопада 2014

Компанія «Глобал Файненшл Менеджмент Груп» (GFMGroup) продала 100% акцій належить їй CityCommerce Bank новим інвесторам. Хто став новим власником банку, не повідомляється. Вартість узгодженої минулого тижня угоди не розголошується. Про це йдеться в повідомленні фінустанови.

6 Жовтня 2014

Банк Русский стандарт продає 100% акцій української "дочки" групі американських і європейських інвесторів. Цю інформацію кореспонденту ЛігаБізнесІнформ підтвердила керівник прес-служби Віра Тарасенко.

24 Вересня 2014

Міжнародна фінансова група Eurobank вирішила розірвати договір з Дельта Банком про продаж йому Універсал Банку. Про це повідомляється на сайті Eurobank. Причиною такого рішення є неможливість отримати відповідні дозвільні документи, у зв'язку з чим угода не може бути завершена.

18 серпня 2014

Eurobank Ergasias S.A. (Eurobank) повідомив про підписання 14-го серпня угоди з українською Delta Group Bank про продаж свого відділення в Україні за EUR 95 мільйонів.

17 липня 2014

Згідно з повідомленнями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), Національному банку (НБУ) буде запропоновано ліквідувати два проблемні банки: Західінкомбанк і Інтербанк.

13 травня 2014

У зв'язку з відсутністю потенційних інвесторів, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) вирішив ліквідувати ПАТ «Реал Банк» після закінчення всіх виплат вкладникам, йдеться в повідомленні Фонду.

18 квітня 2014

Акціонерами Альфа-Банку (Україна) 17 квітня була закрита угода з Bank of Cyprus Group про придбання 99,77% акцій ПАТ «Банк Кіпру» а також кредитного портфелю, виданого Групою Банку Кіпру українським позичальникам. Загальна сума операції склала 202 500 000 євро, повідомляється на сайті Альфа Банку.

2 квітня 2014

Згідно прес-релізу від 2 квітня, Бінбанк домовився про покупку Москомпріватбанку.за 1,9 млрд. гривень (6 млрд. рублів) з урахуванням субординованого боргу.

21 березня 2014

Найбільший акціонер банку "Український капітал" продав 56,55% акцій банку і вийшов зі складу його акціонерів. Про це повідомляється в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з посиланням на дані ПАТ "Національний депозитарій України" від 17 березня.

21 березня 2014

Власник кредитної спілки "Володар" Сергій Клименко наприкінці грудня 2013 купив у Руслана Циплакова Терра-банк. Сергій Клименко з грудня 2013 очолює наглядову раду Терра-банку, а належна йому компанія «Українська стратегічна група» стала власником більш ніж 99,6% банку.

27 лютого 2014

Новим власником ВАТ «Банк Перший» став консорціум іноземних інвесторів, повідомляє прес-служба банку.

3 лютого 2014

Група Інвестиційний Капітал Україна (ICU) завершила купівлю банку Авангард і стала повноправним акціонером банку Авангард, повідомляє прес-служба ICU.

28 січня 2014

Альфа-банк за 225 млн євро купує у Bank of Cyprus Group 99,77% акцій українського Банку Кіпру, повідомляє Комерсант-Україна з посиланням на своє джерело на банківському ринку України.

23 січня 2014

Група компаній Group DF купила 100% акцій Правекс-Банку у Intesa Sanpaolo за 75 млн євро. Згідно прес-релізу Intesa Sanpaolo, безпосереднім покупцем виступила Centragas Holding Gmb, що входить до Group DF, яка об'єднує активи Дмитра Фірташа.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод