TIS Terminal
TIS Terminal

11 січня 2021

Група компаній Dragon Capital повідомила у прес-релізі про придбання через фонд прямих інвестицій Dragon Capital New Ukraine Fund L.P. більше 50% акцій компанії Treeum Holdings Limited - власника відомих ділових медіаресурсів finance.ua та minfin.com.ua. АМКУ надав дозвіл на придбання контрольного пакету акцій у листопаді 2020 року.

25 листопада 2019

МТС оголосила про продаж 100% частки "Vodafone Україна" азербайджанській компанії Bakcell.

МТС збирається купити 3G-оператор «Трімоб»
МТС збирається купити 3G-оператор «Трімоб»

14 Січня 2016

МТС Україна (працює під торговою маркою Vodafone) домовилася купити 3G-оператор «Трімоб» у «Укртелеком», який належить Рінату Ахметову. Завершення операції планується на першу половину 2016 року. Під час перших переговорів з питання покупки оператора в 2011 році «Укртелеком» просив за «Трімоб» UAH 3 млрд. На сьогоднішній день сума в доларах дещо змінилася. На ринку говорять, що мова йде про USD 100 млн.

27 Червня 2015

Турецька телекомунікаційна компанія Turkcell підписала договір про викуп у української Групи СКМ 44,96% частки в Euroasia Telecommunications Holding BV (Нідерланди), якому належить 100% ТОВ "Астеліт" - українського оператора мобільного зв'язку life:).

6 Квітня 2015

«МТС Україна» повідомила про підписання договору про продаж частини фіксованого бізнесу оператору Vega (ПрАТ «Фарлеп-Інвест»), який входить до холдингу СКМ Ріната Ахметова.

3 Лютого 2015

Російський «Перший канал» вийшов зі складу акціонерів телеканалу «Інтер». Як випливає з повідомлення Group DF, компанія GDF Media і афілійована з нею Inter Media Group викупили міноритарні пакети акцій у партнерів - 29% акцій, що належали ВАТ «Перший канал» (РФ) і 10% у компанії «Пегас телебачення», якою володіла вдова засновника «Інтера» Ігоря Плужникова. Про це йдеться в заяві Group DF.

7 Жовтня 2014

Група EastOne Віктора Пінчука продає компанію «Видавництво « Економіка ». Новим власником, за даними Forbes, стане Ірина Рубіс - нинішній генеральний директор компанії. Офіційно Ірина Рубіс вступить в права власності з 1 листопада. При цьому, за даними джерела Forbes, йдеться, швидше за все, не про повний продаж видавництва, а лише про частину його активів.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод