15 Червня2015

Болгарська Euroins Insurance Group отримала дозвіл АМКУ на покупку акцій ПАТ «HDI страхування» у розмірі, що забезпечує їй перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

07 Червня 2015

Генеральний директор "Ингосстрах" Михайло Волков повідомив журналістам, що російська страхова група "ИНГО" продала свої українські страхові компанії, а саме ризикову компанія "ІНГО Україна" і компанію зі страхування життя "ІНГО Україна Життя".

4 Лютого 2015

Компанія Fаirfax Financial Holdings Limited (Канада) оголосила про укладення угоди з QBE Management (Ireland) Limited і її українським партнером про придбання 100% страхової компанії "QBE Україна", повідомляється в прес-релізі українського страховика.

13 Cерпня 2014

Консорціум західноєвропейських інвесторів, у складі приватного інвестиційного фонду з Люксембургу та низки приватних інвесторів купує 100% української компанії СК "Провідна", яка належить російській страхової компанії "Росгосстрах", повідомляє ИТАР-ТАСС.

24 липня 2014

Інтернет-видання Hubs, посилаючись на анонімний лист і усне підтвердження Миколи Лагуна повідомляє, що засновник і співвласник Дельта Банку готується до операції з купівлі Першого всеукраїнського бюро кредитних історій (ПВБКІ). За словами Лагуна, операція буде закрита протягом 1-2 місяців. Суму угоди банкір не розкриває, йдеться у статті «Микола Лагун - знову в грі», опублікованій на порталі hubs.com.ua.

17 січня 2014

За інформацією "Капіталу", СК "Універсальна" стане частиною страхової групи Vienna Insurance Group. Передбачається, що сума операції складе $ 25 - 30 млн.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод