Stolichniy Food Market
Stolichniy Food Market

06 травня 2020

Група компаній Stolitsa Group повідомила в прес-релізі про звернення до АМКУ з проханням дозволити придбання 54,25% статутного капіталу ТОВ "Ринок сільськогосподарської продукції" Столичний ".

19 вересня 2019

Антимонопольний комітет (АМКУ) дав згоду на продаж мережі Космо.

22 січня 2019

Прес-центр групи «ТАС» повідомив про підписання договору купівлі мережі аптек «КОСМО». Угоду планують завершити в першому кварталі 2019 року після винесення рішення Антимонопольного комітету.

Генеральний директор мережі TAS Валерій Гудзенко зазначив, що головною особливістю покупки являється можливість отримати разом з мережею аптек кадри і технології, що забезпечили КОСМО краще зростання ефективності торгових точок.

Компанія також запросила програміста мережі КОСМО для впровадження нового програмного забезпечення в аптечній мережі ТАС.

Наглядову раду компанії очолить Валерій Гудзенко. Інвесткомпанія Atlas Advisors виступає фінансовим радником акціонерів КОСМО.

Мережа аптек TAS входить до складу фінансово-промислової групи «ТАС», що належить Сергію Тігіпку. На сьогоднішній день мережа нараховує 114 аптек, з них 71 знаходиться в Києві. В кінці минулого року компанія заявила про намір купити 60 аптек у 2019 році.

Аптечна мережа КОСМО належить інвестиційному фонду «СігмаБлейзер». У неї входять 28 аптек у Києві та області. Парфумерно-косметичну мережу КОСМО планує викупити мережа Prostor.

Atlas Advisors – незалежна інвестиційна компанія зі штаб-квартирою в Нью-Йорку, заснована в 2003 році. Спеціалізується на реструктуризації боргів, супроводі договорів злиття та поглинання, залученні фінансування.

09 серпня 2018

Інтернет-магазин Rozetka збирається викупити контрольний пакет у компанії EVO – частку південноафриканського холдингу Naspers. При цьому доля засновників EVO стане частиною об'єднаної компанії. Про це 09.08.2018г на своїй сторінці у Фейсбук повідомив засновник Розетки – Владислав Чечоткін.

16 лютого 2018

Компанія Biosphere Holding Ltd., яка зареєстрована на Кіпрі, купує акції компанії Ivybrigde Ventures Limited. Дані дії забезпечать перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

У зв'язку з цим, Антимонопольний комітет України (АМКУ), в лютому місяці, ініціював розгляд справи про концентрацію у вигляді вищезгаданого придбання.

14 Червня 2015

Інформація про угоду стала відома в ході проведення бізнес-форуму у Вашингтоні, де керівник фонду Horizon Capital Олена Кошарна оголосила про інвестиції фонду в українську компанію, назву якої не уточнила. Проте міністр економічного розвитку України Айварас Абромавічус у своєму твіттері розкрив в яку саме компанію вклав свої кошти інвестиційний фонд Horizon Capital.

18 березня 2014

Згідно виданню "Капітал", дніпропетровська мережа супермаркетів Varus купує магазини "Перекресток". Під контроль Varus перейде 13 торгових точок, права оренди приміщень і обладнання, а також залишки товару на складах. Планується, що через два три місяці магазини "Перекресток" будуть перейменовані в Varus.

13 лютого 2014

Мережа будматеріалів, німецької групи Praktiker продала свої українські магазини аудиторській компанії Kreston Guarantee Group Ukraine в інтересах приватного інвестора, повідомляє «Коммерсант Україна» посилаючись на прес-службу Praktiker Group.

14 січня 2014

Стало відомо, що між власником агрохолдингу KSG Agro Сергієм Касьяновим і мережею Varus ведуться переговори про злиття мереж Spar і «Бекон» (близько 20 торгових точок) з мережею Varus, розповів «Капіталу» співвласник Varus Руслан Шостак. Всі магазини Spar будуть перейменовані в Varus, а Сергій Касьянов натомість отримає частку в керуючій компанії «Омега».

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод