09 серпня 2018

Юридична фірма Asters у своєму прес-релізі оголосила про об'єднання з ЄПАП з 1 жовтня 2018 року.

В об'єднаній компанії будуть значитися більше 250 співробітників – 26 партнерів і більше 140 юристів. Два партнера з «ЄПАП Україна» не ввійдуть до об'єднаного гіганта. Таким чином бюро стане найбільшою фірмою в Україні з офісами в Києві та Вашингтоні.

Об'єднання завершиться після отримання регуляторних дозволів. У новій фірмі сконцентрується досвід кращих юристів, що посилить експертизу в сфері вирішення спорів, а також трансакційні та регуляторні практики. Керівництво фірми перейде до комітету з трьох партнерів – Сергія Свірби з ЄПАП, Олексія Дідковського та Армена Хачатуряна з Астерс.

Обидві юридичні фірми лідирують у міжнародних і національних рейтингах. Міжнародний рейтинг Chambers Europe 2018 відзначив найбільшу концентрацію визнаних фахівців в одній юрфірмі України – 22 юриста.

Asters – одна з найбільших юридичних фірм України, заснована у 1995р під назвою «Шевченко, Дідковський та партнери». У 2008 році після ребрендингу перейменована в «Астерс». У 2018 році Who's Who Legal Awards визнав компанію «Юридичною фірмою року в Україні». Її регулярно відзначають у своїх рейтингах The Legal 500, Chambers Global, Chambers Europe, IFLR 1000, Who's Who Legal, Best Lawyers, Expert Guides та «50 провідних юридичних фірм України».

ЄПАП Україна («Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери») – одне з провідних юридичних бюро з 20-річним досвідом. Фахівці проводять трансакційну експертизу та вирішують спори, допомагаючи уникати юридичних і бізнес-ризиків. У 2018 році The Lawyer European Awards визнали її «Юридичною фірмою року в Росії, Україні та СНД». Фірму регулярно відзначають у своїх рекомендаціях Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000, GAR 100, GIR 100, Who's Who Legal.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод