3 Лютого 2015

Українська логістична компанія «Міст Експрес» придбала найбільшу в Україні кур'єрську службу доставки Postman. Про це повідомляє газета «Капітал». У записі в єдиному державному реєстрі фізичних та юридичних осіб значиться, що 95% Postman тепер належить президенту «Міст Експрес» Ростиславу Кисілю, решта 5% - «Міст Груп». Вартість і умови угоди не розголошуються.

Одночасно з Postman у власність «Міст Груп» перейшли дві поштові компанії - «Точка» (24 відділення) і Star Express (50 відділень). Раніше ці три компанії належали консалтинговій фірмі PGK Groupe. Експерти вважають, що загальна вартість всіх активів становить USD5-8 млн.

Postman працює на українському ринку більше семи років і здійснює кур'єрські доставки до більш ніж 23 тис. населених пунктів країни. Площа складських приміщень підприємства становить близько 10 тис. кв. м. Ринкова частка Postman в грошовому значенні в загальному обсязі ринку на кінець 2013 склала 2,4%. Це дозволило Postman увійти в топ-10 логістів України.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод