«Роснефть» продає свій ритейл в Україні

11 Січня 2016

Швейцарська Glusco Energy S. A. купує мережу автозаправних станцій в Україні, які належать «Роснефти». Неофіційним джерелом даної інформації є Антимонопольний Комітет України (АМКУ).

Є відомості, що заявка на покупку від Glusco Energy S. A. надійшла ще 4 січня 2016 року. АМКУ, а також «РН-Україна» (координує роботу мережі АЗС «Роснефти») дану інформацію поки не коментують.

Glusco Energy S. A. входить до складу Proton Energy Group S. A., зареєстрована в Женеві як компанія, що займається торгівлею сировиною, злаками, рослинними оліями. Proton Energy Group S. A. в Україні займається постачанням нафтопродуктів (дизельного палива) через морські порти. Згідно з офіційними даними, статутний капітал Glusco Energy S. A. становить близько CHF 100 000 (швейцарських франків).

До мережі «Роснефть» відносять АЗС з такими торговими марками: «ТНК», «Золотий Гепард», «Смайл», «Formula». В Україні вони базуються в 12 областях загальною чисельністю близько 140 об'єктів.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод