17 Вересня 2015

Співвласник кондитерської фабрики «АВК» (Дніпропетровськ) Володимир Авраменко купив 72% акцій що входить до групи невеликого банку «Траст», - йдеться в повідомленні прес-служби банку.

«Рішення купити банк зріло протягом семи років активної роботи на ринку фінпослуг. Після вивчення пропозицій та консультацій з експертами я зупинив свій вибір на банку «Траст». Це невеликий, але фінансово здоровий і реально працюючий банк, що є відмінним майданчиком для реалізації наших ідей з побудови в Україні дійсно інноваційного і при цьому успішного банку», - заявив Володимир Авраменко.

«В даний час керівництво Банку завершує формування стратегії діяльності на короткострокову і середньострокову перспективу за активної участі представників акціонера. Одним з ключових напрямків у рамках нової стратегії, як і раніше, є розвиток роздрібного бізнесу з акцентом на дистанційне обслуговування та впровадження інноваційних і зручних карткових продуктів, - повідомив Голова Правління Банку Сорін Маерян. - Одночасно ми вже приступили до запуску напрямки корпоративного бізнесу, у рамках якого Банк буде здійснювати комплексне обслуговування клієнтів - юридичних осіб.

Станом на 8 березня власниками банку Траст було три громадянина Росії: Ілля Юров (44%), Микола Фетисов і Сергій Бєляєв - по 28%.

Банк Траст був зареєстрований в 2007 році. Станом на 1 липня 2015 року з розміром загальних активів (563 469 000 грн) він займав 90 місце серед 127 банків України.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод