10 вересня 2014

Українська компанія "КВВ Груп" отримала право придбання основного виробництва неплатоспроможного АТ "Ліепаяс Металургс" ("Liepajas metalurgs"). Про це пише Укррудпром.

"КВВ груп" запропонувало за Liepajas metalurgs EUR 107 млн з умовою відновлення виробництва в цьому році. З початку серпня переговори про покупку ЛМ велися вже тільки з двома підприємствами - "КВВ груп" і зареєстрованим в Люксембурзі United Group, бенефіціаром якої є російський мільйонер Ігор Шамис. За словами адміністратора підприємства Харальда Велмерса (Haralds Velmers), переговори з обома претендентами велися по юридичній структурі операції, сумі, графіками оплати та обсягом першого внеску. Визначальним критерієм став графік розрахунків.

Адміністратор зазначив, що запропонована покупцем ціна покриє значну частину вимог забезпечених кредиторів. Крім того, за його словами, "КВВ Груп" на переговорах надало чітку інформацію про кроки по відновленню роботи підприємства.

Сьогодні, 10 вересня очікується підписання LOI (лист про наміри) з "КВВ Груп" про намір української компанії в період з 23 вересня по 26 вересня підписати договір купівлі-продажу.

В "КВВ Груп" працює більше 2 тис. осіб. Основні напрямки діяльності компанії - переробка металобрухту, будівництво та металургія. Власники компанії - Валерій Кришталь та Євген Казьмін.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод