25 Листопада 2014

Інвестиційна компанія Concorde Capital закрила угоду з купівлі 50% компанії «ОМП-2013», яка працює на ринку грошових переказів і платіжних систем України.

20 листопада «ОМП-2013» запустила на ринок нову платіжну систему під брендом Tyme. Потенційними клієнтами нової системи можуть стати українські банки, українські компанії, муніципалітети - все, що пов'язано з комунальниками. Ігор Мазепа впевнений у великих перспективах ринку і розраховує збільшити свою частку ринку до 40-50%.

За підрахунками аналітиків IT-індустрії, обсяг світового ринку інформаційних технологій протягом останніх п'яти років збільшився на 10% в рік, тоді як середнє зростання світової економіки становить не більше 3,5%. Експерти компанії Concorde Capital припускають, що такі темпи зберігатимуться і наступні 5 років.

Згідно з даними НБУ, за першу половину 2014 обсяг електронних платежів в Україні збільшився на 18% і досяг 694,3 млрд. грн.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод