4 Лютого 2015

Компанія Fаirfax Financial Holdings Limited (Канада) оголосила про укладення угоди з QBE Management (Ireland) Limited і її українським партнером про придбання 100% страхової компанії "QBE Україна", повідомляється в прес-релізі українського страховика.

Завершення операції планується на кінець другого кварталу 2015 року після того, як всі договірні застереження та вимоги місцевого законодавства будуть дотримані.

Прес-служба "QBE Україна" повідомляє, що після закриття угоди страхова компанія увійде до складу Fаirfax Eastern Europe під керівництвом президента Пітера Чекварі.

Страхова компанія "QBE Україна" заснована в 1998 році. Торік загальна сума надходжень страхових премій перевищила USD 5 млн. за такими категоріями бізнесу, як страхування автотранспорту, майна, вантажоперевезень, спільної відповідальності (включаючи відповідальність по окремих продуктах).

Fаirfax - це холдингова компанія, що надає фінансові послуги, а саме, страхування майна і відповідальності, перестрахування та інвестиційний менеджмент.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод