Evraz
Evraz

01 березня 2018

1 березня 2018 року прес-центр компанії «Євраз» повідомив про продаж Євраз ДМЗ (Дніпровський металургійний завод) компанії Senalior Investments Limited.

Дочірня компанія Evraz Fegilton Ltd уклала угоду про продаж всієї частки Drampisco Ltd, що володіє 97,73% акцій ДМЗ, компанії Senalior Investments, що входить у групу Олександра Ярославського DCH Group, за винагороду в USD 106 млн. Суму скорегують, враховуючи вартість виданих гарантій, актуальний робочий капітал і чистий фінансовий борг ДМЗ.

Evraz
Evraz

16 серпня 2018

На сайті Ірландської фондової біржі група «Метінвест» офіційно повідомила про купівлю приблизно за 190 млн доларів США до 24,99% акцій деяких активів коксівного вугілля в Україні. Дана угода стане однією з найбільших на металургійному ринку.

Метінвест продав свої активи Black Iron (Канада)
Метінвест продав свої активи Black Iron (Канада)

16 Січня 2016

Канадська гірничорудна компанія Black Iron купила 49% акцій Black Iron Ltd (Кіпр) у групи «Метінвест». Про це повідомляє канадська компанія. Активи компанії в Україні досягають USD 5,6 млн.

8 грудня 2014

Компанія Severstal-Trade Gmbh (Австрія), дочірня компанія однією з найбільших у світі вертикально-інтегрованих сталеливарних і гірничодобувних компаній "Северсталь" (Росія), домовилася з Emi Deutschland GmbH про продаж 98,6578% статутного капіталу українського підприємства "Дніпрометиз" (Дніпропетровськ ). Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

10 вересня 2014

Українська компанія "КВВ Груп" отримала право придбання основного виробництва неплатоспроможного АТ "Ліепаяс Металургс" ("Liepajas metalurgs"). Про це пише Укррудпром.

14 липня 2014

Як повідомляє прес-служба СКМ 14 липня 2014р. завершилася операція між СКМ і Смарт-Холдингом з об'єднання гірничо-металургійних активів двох груп в рамках спільної компанії Metinvest BV. На останньому етапі угоди група Смарт внесла до статутного капіталу Metinvest BV 100% акцій компанії Trosilia Holdings Limited (Кіпр), в опосередкованому володінні якої знаходиться 46,15% акцій ПАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» (ПГЗК).

22 травня 2014

Російська гірничо-металургійна група "Мечел" очікує закриття угоди із продажу ПрАТ "Донецький електрометалургійний завод" (ДЕМЗ) до 31 липня 2014 року. Група "Мечел" 7 грудня 2013 отримала оферту від третьої сторони про продаж ДЕМЗ за $80 млн., повідомляється на сайті Комісії з цінних паперів і бірж США.

11 березня 2014

Європейська комісія дала дозвіл Metinvest BV (Нідерланди) на придбання 100% акцій компанії Trosilia Holdings Ltd (Кіпр) і встановити опосередкований контроль над 46,15% акцій ПАТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат" (ПГЗК, Кривий Ріг Дніпропетровської обл.).

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод