Фонд Джорджа Сороса купує частку в Ciklum
Фонд Джорджа Сороса купує частку в Ciklum

20 Листопада 2015

Фонд розвитку України (The Ukrainian Redevelopment Fund LP), що входить до фонду Джорджа Сороса, придбає частку в капіталі Ciklum Holding Limited, повідомили в прес-службі Ciklum. Угода планується до завершення в кінці 2015 року.

16 Лютого 2015

Сьогодні компанія Prom.ua повідомила про придбання українського стартапу «Метнись кабанчиком». Згідно угоді, Prom.ua набуває всі активи інтернет-сервісу - команду, інтелектуальну власність і базу користувачів, але не саму юридичну особу. Робота сервісу залишиться без змін, як і торгова марка. Микола Палієнко, засновник і керівник Prom.ua, не розкриває подробиці угоди, проте відомо, що на даний момент річний оборот «Метнись кабанчиком» перевищив 3 млн. гривень.

25 Листопада 2014

Інвестиційна компанія Concorde Capital закрила угоду з купівлі 50% компанії «ОМП-2013», яка працює на ринку грошових переказів і платіжних систем України.

6 червня 2014

Чиказька компанія Intersog з офісом розробки в Одесі оголосила про покупку одеського розробника SoftTechnics, повідомляє AIN.UA. Операція оцінюється в $2,5 млн, частину угоди буде оплачено готівкою, решту - акціями.

3 червня 2014

Інтернет-провайдер з Дніпропетровська "Фрегат", претендуює на статус загальнонаціонального і оголосив про скупку інтернет-провайдерів по всій Україні, повідомляє "УкрРудПром".

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод