12 березня 2018

Днями була завершена угода між компанією Dragon Capital Investments Limited, яка входить до групи компаній Dragon Capital, та двома турецькими приватними інвесторами. Предметом угоди є торгово-розважальний центр "Victoria Gardens", розташований в місті Львів, який тепер належить Dragon Capital.

Відкриття "Victoria Gardens" відбулося у 2016 році, а сам ТРЦ, на даний момент, найбільший з трьох працюючих торгівельних центрів міста. Він розташований на півдні Львова і, з одного боку, оточений густонаселеним житловим районом, який швидко розвивається, а, з іншого, аеропортом "Львів". Загальна орендна площа ТРЦ становить 48229 кв. м., а сам він складається з двох основних поверхів з торговими точками і двох паркінгів, місткістю 1500 автомобілів. Основними орендарями виступають: Silpo, Foxtrot, Argo, New Yorker, LPP Group, кінотеатр Multiplex, розважальний центр Papashon і тренажерний зал King Fitness.

Посаду генерального директора Dragon Capital займає Томаш Фіала. Ось як він сам прокоментував угоду, що відбулася: "Ми раді оголосити про додавання першокласного торгово-розважального центру до нашого портфеля комерційної нерухомості. ТРЦ" Victoria Gardens "- наше перше придбання за межами Київської області, і, не випадково, він розташований у Львові - одному з найбільш динамічних міст України. Ми віримо в потенціал розвитку міста і цього, недавно відкритого, торгового центру. Зараз наша увага зосереджена, насамперед, на завершення будівельних робіт і звернення "Victoria Gardens" до клієнтів за допомогою активного маркетингу та зміцнення існуючого переліку орендарів."

Тим часом, представник продавців ТРЦ "Victoria Gardens" - Сергій Овчинников, каже: "Наші зусилля, спрямовані на створення високоякісного і зручного для клієнтів проекту, досягли логічного фіналу розвитку. Ми раді, що професійний інвестор Dragon Capital високо оцінив нашу роботу".

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод