11 Cерпня 2015

Компанія Primestar Energy FZE придбала 100% акцій неплатоспроможного "Укргазпромбанку" говориться в повідомленні "Укргазпромбанку", інформує Ukrrudprom.

"Фондом гарантування вкладів фізичних осіб було проведено відкритий конкурс серед кваліфікованих інвесторів для визначення переможця конкурсу, який візьме участь у виведенні неплатоспроможного банку ПАТ "Укргазпромбанк" з ринку", - йдеться в повідомленні.

Primestar Energy FZE перемогла в конкурсі, запропонувавши такий спосіб виведення банку з ринку як "продаж неплатоспроможного банку інвестору".

"7 серпня 2015 уповноваженою особою Фонду гарантування був підписаний договір купівлі-продажу 100% акцій ПАТ "Укргазпромбанк". Покупець - Primestar Energy FZE - є компанією, яка входить до групи компаній Primestar", - повідомляє прес-служба Фонду.

Компанії Групи Primestar здійснюють діяльність з управління корпоративними правами суб'єктів господарювання, а також діяльність у сфері сировинних матеріалів для гідроелектричної, газової промисловості та електропромисловості в усьому світі, включаючи також торгівлю вугіллям, сирою нафтою, сталлю, сировинними матеріалами для електростанцій і пов'язаними сировинними товарами.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод