24 Вересня 2014

Міжнародна фінансова група Eurobank вирішила розірвати договір з Дельта Банком про продаж йому Універсал Банку. Про це повідомляється на сайті Eurobank. Причиною такого рішення є неможливість отримати відповідні дозвільні документи, у зв'язку з чим угода не може бути завершена.

В той же час, за повідомленням одного з інформаційних джерел газети «Капітал», дозвіл на угоду не дав Національний банк України, за даними іншого джерела - Дельта Банк не змогла акумулювати кошти, необхідні для угоди.

"Універсал Банк" (Universal Bank) заснований в 1994 року і входить до групи великих банків. У 2013 році банк отримав 4,395 млн. грн прибутку, а в 2012 році - 272,600 млн млн. грн збитку. "Дельта Банк" заснований в 2006 році і входить до десятки найбільших банків України. Основними акціонерами банку є бізнесмен Микола Лагун - 70,61% і компанія Cargill Financial Services International Inc. (США) - 29,39%.

Реєстрація

Зареєструйтеся на M&A Ukraine

  • Надання комплексної аналітики з українського ринку інвестиційно-банківських послуг (угоди, мультиплікатори, вартість послуг, рейтинги інвестбанків і консультантів)
  • Агрегація всіх buy/sell side та інвестиційних пропозицій існуючих в Україні (вище USD 1 млн.)
  • Підвищення ефективності залучення нових клієнтів і реалізації угод